GRATIS FRAGT VED KØB OVER Kr. 499,- |14 DAGES RETURRET |UNIKT SORTIMENT

Persondatapolitik

For at benytte livingnature.dk, er vi nødt til at behandle dine personlige oplysninger som angivet nedenfor. Vi behandler dine personoplysninger med højst forsigtighed, når du anvender vores webshop, browser på vores hjemmeside og kontakter os pr. mail eller gennem vores andre kanaler.

 

livingnature.dk drives af:


Living Nature
Vibealle 2
6800 Varde

CVR: 37775525

info@livingnature.dk

 

Hvad er personoplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads

 

Samtykke

Når der indsamles persondata via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og til hvilket formål. Brug af livingnature.dk er til enhver tid underlagt persondataforordningens gældende betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel.

 

Persondata ved køb

Når du handler hos livingnature.dk opgiver du dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger, sammen med dit køb, lagres hos Living Nature. Vi anvender disse persondata til at ekspedere din ordre, og for nemt at kunne hjælpe dig med spørgsmål omkring dit køb.

Living Nature indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Ser eller foretager køb af en vare eller serviceydelse fra vores webshop
  • Foretager betaling af køb
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • I øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på vores andre kanaler.

livingnature.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne, ligesom vi heller ikke opbevarer informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. livingnature.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at ekspedere din ordre, fx e-mailadresse eller privat adresse. Du har altid ret til at få indsigt i dine informationer, som vi har registreret.

Disse oplysninger bliver lagret af hensyn til regnskabslovgivningen i en periode på 5 år fra dit seneste køb. Herunder registrerer vi, at du har accepteret vores handelsbetingelser og Living Nature's persondatapolitik, samt i hvilket omfang du accepterer, at Living Nature sender dig e-mails. Har du valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af dette. Dine personoplysninger bliver lagret, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet, dog mindst 5 år fra dit seneste køb.

 

Hvem videregives vi personoplysningerne til?

livingnature.dk videregiver som udgangspunkt ikke persondata til tredjemand. Personoplysninger afgivet på livingnature.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.

For at levere dine varer, viderebringer vi dine oplysninger (navn, adresse, e-mail, telefonnr., samt ordrenummer) til PostNord og GLS, der står vores leveringer.

Oplysninger om dit køb opbevares i Smartweb, hvor de bliver opbevaret i 5 år, for at efterkomme regnskabslovens krav.

livingnature.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for livingnature.dk

 

Statistik og Google Analytics

For at kunne videreudvikle og forbedre Living Nature's hjemmeside, fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, for eksempel til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

livingnature.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Registreringen af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan vores besøgende anvender Living Nature's hjemmeside.

Google kan videresende informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på livingnature.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Living Nature ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenester på livingnature.dk. Living Nature videregiver kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Living Nature's webshop.

 

Dine rettigheder

Som kunde hos livingnature.dk, har du altid ret til at få adgang til dine personlige oplysninger, vi måtte ligge inde med.

Du har ret til:

  • Indsigt i dine data
  • Berigtigelse, dvs. få ændret fejl og eventuelle manglende oplysninger om dig selv
  • At blive slettet, når der ikke er et retsgrundlag for behandling af dine data (forbehold for regnskabsloven, der kræver lagring i 5 år.)
  • At begrænse behandlingen til opbevaring
  • Dataportabilitet, hvis du ønsker at dine personlige oplysninger skal overdrages til en anden databehandler
  • At trække dit samtykke tilbage

Du kan anmode om at få en kopi af hvilke oplysninger, vi behandler, hvor de stammer fra, og hvordan vi anvender dem og til hvad. Her kan du også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger, hvem der har adgang, og om de bliver videregivet til tredjemænd.

Er oplysningerne mangelfulde, forkerte eller irrelevante, har du ret til at få slettet eller rettet i dine oplysninger. Det kan du gøre ved at kontakte os på info@livingnature.dk

 

Kontakt os

livingnature.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen info@livingnature.dk

Behandlingstiden for indsigt i dine personlige oplysninger er 30 dage.

 

Klagemuligheder

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klager kan indgives på dt@datatilsynet.dk

 

Persondatapolitikken er opdateret d. 24. maj 2018